Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Karitsankare mintulla, chilillä ja kultaisilla uusilla perunoilla

2 Huhtikuu 2021

Kaupallinen yhteistyö Viinilinna Jos isäntä ei pyöritä karitsaa vartaassa ja karitsan lihan valmistelu siirtyy minulle, pääsääntöisesti pyydän inspiraatiota Australiassa asuvalta serkultani, joka ruoka-alalla työskentelee mm. Gary Mehiganin kanssa. Slow-cooked karitsanpaisti tehty hänen ohjeella on resepti, jolle monet blogini lukijat palaavat vuodesta toiseen siitä lähtien, kun sitä olen julkaissut pääsiäisenä vuonna 2017 osana kokonaista pääsiäismenua. Tänä vuonna halusin tehdä jotain nopeaa, joten serkulle oli taas asiaa. Sain ohjeet, joilla juhla-aterian saat valmiiksi 10 minuutissa ja esivalmistelu kestää vain 10 minuuttia lisää.

featured juhla Karitsa Lammas punaviini Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »