Parhaat Ruokablogit

Sitruunaa ja siirappia

Trifle

14 Elokuu 2021

Kerrosjälkiruoka eli trifle on helposti muuntuva jälkiruoka ja taipuu jokaisen vuodenajan makuihin. Näin loppukesästä puutarhamarjat ovat parhaimmillaan ja ne sopivat hyvin masarponevaahdon ja murotaikinamurun kanssa kerrostettavaksi. 50 g voita 0,5 dl sokeria 1,25 dl vehnäjauhoja 0,5 tl leivinjauhetta 2 dl kuohukermaa 250 g mascarponea 2 tl sokeria 1 dl kinuskikastiketta Aloita triflen valmistus tekemällä murotaikinamuru. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Nypi jääkaappikylmä voi, sokeri, jauhot ja leivinjauhe muruksi.

jälkiruuat

Lue koko juttu täältä »

Sitruunaa ja siirappia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »