Parhaat Ruokablogit

Sitruunaa ja siirappia

Parsakaalipastasalaatti

22 Heinäkuu 2021

Parsakaali on yksi terveellisimmistä kasviksista ja ulkonäöltään samankaltaista kukkakaalia voimakkaamman makuinen. Parsakaalin maku muuttuu valmistustavan mukaan. Kun sen paahtaa uunissa, saa se ihanan pähkinäisen maun. Yhdistä uunissa paahdettu parsakaali pastan kanssa salaatiksi ja saat mainion lounaan. 1 parsakaali 250 g pastaa 1 päärynä 35 g rucolaa 8 aurinkokuivattua tomaattia 1 kevätsipuli 2-3 rkl oliiviöljyä suolaa pippuria Kastike 4 rkl oliiviöljyä 2 rkl omenaviinietikkaa 2 tl hunajaa 1/2 tl suolaa Laita uuni lämpeämään 220 asteeseen.

Salaatit

Lue koko juttu täältä »

Sitruunaa ja siirappia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »