Parhaat Ruokablogit

Sebstyle

Helposti hyvää: paahdettua ankanrintaa, bataattipyreetä ja mustaherukka-punaviinikastiketta

19 Syyskuu 2021

Olen kuullut usein sanottavan, että ankanrinta on vaikea valmistaa ja siitä tulee aina kuivaa. Mutta, kun malttaa hieman nähdä vaivaa, voi siitä saada aikaan äärettömän herkullista ja varsin edullistakin ruokaa. Kylkeen vielä helppo ja nopea lisäke, lasiin hyvää viiniä – makuelämys on taattu. Lasiin ankanrinnan kaveriksi voit kaataa esimerkiksi… Louis Bouillot Perle d’Or Millésime Crémant...

ankanrinta bataatti bourgogne mustaherukka punaviinikastike Ranska Viini rose ruoka ja juoma

Lue koko juttu täältä »

Sebstyle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Toukokuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »