Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Vihersalaatti kuin ranskalaisessa bistrossa: näin teet sivusalaatin äkkiä kotona, ja se maistuu yhtä hyvältä kuin ravintolassa!

26 Marraskuu 2023

Kaupallinen yhteistyö: Famifarm & Järvikylä Vihersalaatti, sellainen rapea ja hapokas, on itselleni hyvin tärkeä. Tilaan ranskalaisessa ravintolassa sellaisen aina. Ihan aina! Rouskuvia salaatinlehtiä, etikkainen kastike, voiko olla parempaa seuralaista oikeastaan mille tahansa annokselle? Kotona en sitten viitsikään tehdä salaattia kovin usein.

Reseptit Salaatit tekniikka vinkit

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »