Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Sieniliemi: umamipommi, joka valmistuu liki itsestään. Täydellinen risottoon tai syötäväksi sellaisenaan!

20 Helmikuu 2022

Sieniliemi kannattaa ottaa repertuaariin, vaikket erityinen liemi-ihminen olisikaan. Kuivatuista herkkutateista saat aikaiseksi äkkiä ja vaivattomasti liemen, jossa on valtavasti makua vaikkapa risoton tai keiton pohjaksi. Itse syön tätä joulun tienoilla myös sienipasteijoiden kanssa. Pasteija lautasen keskelle, liemen valutus ympärille. Juhlava ja ihanan umaminen alkuruoka tarjottavaksi koska tahansa!

Reseptit sienet tekniikka

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »