Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Pandan kakku: ilmava marenki, raikas jäädyke ja superhelppo konvehtikoristelu. Tee vaikka heti, syö jouluna!

24 Marraskuu 2020

Kaupallinen yhteistyöPanda “Hei tänään olisi sellainen homma, että meidän olisi ihan pakko maistella jälkiruoaksi suklaita. Äidin ja isin pitäisi leipoa niistä kakku, Pandan kakku. Että miltäs tämmöinen ajatus kuulostaisi”, kyselin lapsilta eräänä iltana kantaessani pöytään höyryäviä pastalautasia. Pandan juhlapöydän konvehdit olivat niitä suklaita, joita lapsuudenkodissamme aina syötiin jouluna, olemmehan molemmat kotoisin samalta suunnalta. Jyväskylässä syntyneen puolisoni Isyyspakkauksenperheessä niitä syötiin vieläkin enemmän, ja muistan senkin joulun, kun keittiömme kaapissa oli suvun yhteisen joulunvieton ja lahjojen vaihtamisen jäljiltä kymmenen (sic!

jäädyke Jälkiruoka Joulu kaupallinen yhteistyö Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »