Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Paahdettu valkosuklaa: helppo täytekakkujen koriste ja jälkiruokien rapea viimeinen silaus. Katso selkeät ohjeet!

25 Marraskuu 2021

Paahdettu valkosuklaa herätti niin paljon kysymyksiä Instagramin stoorien puolella, joten avaan nyt täällä, mistä on kyse. Olen harjoittelussa ravintola Perhon keittiössä, ja siellä on aina laatikollinen paahdettua valkosuklaata hyllyllä valmiina odottamassa. Paahdettua valkosuklaata käytetään moneen: esimerkiksi kakkujen koristeeksi ja jälkkäreiden päälle tuomaan pientä rapeutta. Olin toki syönyt paahdettua valkosuklaata aiemminkin mutten ollut tehnyt sitä koskaan itse. Harjoittelussa pääsin tekemään, ja se oli aivan helppo homma.

kakut leivonta Reseptit tekniikka

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »