Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Helppo lohipasta kirjolohesta: kirjolohen jauhelihasta saat kastikkeen muutamassa minuutissa ja lisäät helposti kalaa arkeen. Uusi arkihitti on tässä!

29 Tammikuu 2024

Kaupallinen yhteistyö: Saimaan Tuore/Finnforel Helppo lohipasta kirjolohesta, joka valmistuu kotimaisesta kalasta ja vaikka yhdellä kädellä? Nyt se on mahdollista! Kun kyselin teiltä Instagramissa, mistä kirjoittaisin tänä vuonna, yllättävän moni toivoi reseptejä ja vinkkejä kotimaisesta kalasta. Ei ihme, sillä viime kesänä julkaistujen uusien pohjoismaisten ravitsemussuositusten mukaan kalaa olisi suositeltavaa käyttää peräti 300–450 grammaa viikossa. Tästä vähintään 200 grammaa tulisi olla rasvaista kalaa.

arki arkiruoka Kala nopeat Pastat Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »