Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Hävikkihillo: Helppo kaava, jolla käännät minkä tahansa liian kirpeän hedelmän tai marjan herkuksi

2 Lokakuu 2022

Hävikkihillo herätti paljon kiinnostusta Instagramin puolella, joten otetaanpa aihe käsittelyyn täällä. Ostin taannoin satsumia. Kausi on vasta alussa, ja satsumat osoittautuivat niin kirpeiksi, että hampaiden kiille tuntui sulavan niitä pureskellessa. Mutta koska minun on vaikea heittää mitään periaatteessa syömäkelpoista pois, kuvioihin astui hävikkihillo. Hävikkihillo on oiva konsti päästä eroon pienestä määrästä jotakin ylimääräistä hedelmää tai marjaa.

Hillot Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »