Parhaat Ruokablogit

SAARISTON MARTTA

Helposti hyvää, tuorejuustolohiterriini

12 Tammikuu 2023

2 liivatelehteä 150 g kylmäsavulohta (Kala-Lapin kylmäsavu pala) 150 g graavilohta (Kala-Lapin graavi pala) 1 dl creme fraichea 2 dl maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia) Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Pilko lohet pieniksi palasiksi. Sekoita creme fraiche ja tuorejuusto keskenään kattilassa. Lämmitä seosta hieman ja sulata sekaan kevyesti puristetut liivatteet. Sekoita ja anna seoksen jäähtyä...

alkupala blogi graavilohi kalapöytä kalaruoka kylmäsavulohi lohi suolaista terriini tuorejuusto

Lue koko juttu täältä »

SAARISTON MARTTA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Syyskuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »