Parhaat Ruokablogit

Ruokaa suomalaisessa keittiössä

Raparperikiisseli

13 Marraskuu 2023

Raparperista voi nauttia talvellakin jos on onnistunut kesällä korjaamaan runsasta satoa myös varastoon. Pakastimessa raparperi säilyy hyvin valmiiksi leikeltyinä paloina, ja niistä voi sitten nopeasti valmistaa vaikkapa kiisseliä jälkiruoaksi. Raparperi mielletään hyväksi makupariksi mansikoiden kanssa, mutta myös puolukat antavat kivan lisäsäväyksen raparperin makuun. 1 l vettä 8 dl pilkottua raparperia 2 dl sokeria 5 rkl perunajauhoja Laita vesi, sokeri ja pilkotut raparperit kattilaan. Kuumenna ja anna kevyesti porista, jotta raparperit pehmentyvät Laita perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä ja sekoita tasaiseksi.

Jälkiruoat kasvisruoat kiisselit Raparperi

Lue koko juttu täältä »

Ruokaa suomalaisessa keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 9 Tammikuuta 2024 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »