Parhaat Ruokablogit

Ruokaa suomalaisessa keittiössä

Mustikkariisi - hyödynnä yli jäänyt riisipuuro

9 Joulukuu 2023

Mustikkariisi on yksinkertainen, helppo ja hyvä jälkiruoka tai välipala, johon voi hyödyntää yli jääneen riisipuuron, ja näin välttää hävikkiä. 500 g maustamatonta rahkaa tai jogurttirahkaa 1/2 l kylmää riisipuuroa 1/2 l mustikoita 1 dl sokeria Laita riisipuuro kulhoon. Mikäli puuro on liiaksi jämäköitynyt, löysennä sitä lisäämällä hieman maitoa ja sekoita tasaiseksi. Lisää rahka, sokeri ja mustikat. Sekoita.

Jälkiruoat marjat mustikka rahka Välipalat Hyödynnä tähteet

Lue koko juttu täältä »

Ruokaa suomalaisessa keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 9 Tammikuuta 2024 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »