Parhaat Ruokablogit

Ruokaa suomalaisessa keittiössä

Marjainen piimähyytelö

11 Marraskuu 2023

Piimä ja kotimaiset marjat yhdessä luovat perisuomalaistyyppisen jälkiruoan. Maitotuotteet ja marjat kuuluvat hyvin vahvasti suomalaiseen ruokakulttuuriin. Herkku on helppo valmistaa ja aineksetkin hyvin yksinkertaiset. Tällä kertaa laitoin mukaan mustikoita ja vadelmia, mutta puolukatkin sopivat tähän erinomaisen hyvin. 8 annosta 1 l piimää 2 dl sokeria 7 liivatelehteä 5 rkl vettä ½ l marjoja Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen noin 5-10 minuutiksi Kaada piimä kulhoon ja lisää sokeri.

Jälkiruoat marjat mustikka piimä vadelma

Lue koko juttu täältä »

Ruokaa suomalaisessa keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 9 Tammikuuta 2024 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »