Parhaat Ruokablogit

Ruoka & viini – Aromipaja

Tonnikala, parsa ja limehollandaisekastike

11 Toukokuu 2019

Tonnikala, parsa ja limehollandaisekastike19 arviota - 4. 8 Parsa on ikivanha lääkekasvi, mutta vielä varmempi kevään merkki. Parsan kanssa tarjoillaan paahdettua tonnikalaa ja syntisen hyvää limehollandaisekastiketta, jonka tekemisessä ei voita säästellä. 4 kpl tonnikalafileepihvi (n. 150 g/hlö) 1 kpl vihreitä parsanippu 1 kpl parsanippu 1 kpl lime 3 rkl valkoviinietikkaa 1 kpl salottisipuli ½ tl valkopippuria rouhittuna 4 kpl kananmunan keltuaisia 100 g voita kirkastettuna 100 g voita, kuutioituna oliiviöljyä paistamiseen valkopippuria rouhittuna suolaa Leikkaa salottisipuli pienen pieniksi kuutioiksi.

juhlat Kala kalaruoka kastike lifestyle nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Ruoka & viini Treffiruoka

Lue koko juttu täältä »

Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »