Parhaat Ruokablogit

Ruoka & viini – Aromipaja

Jättikatkarapu-parsa-avokado saaristolaisleipä

18 Toukokuu 2018

Jättikatkarapu-parsa-avokado saaristolaisleipä15 arviota - 4. 7 Herkullinen alkuruoka, lounas tai illanistujaisruoka valmistuu saaristolaisleivän päälle rakennettavista komponenteista. Tempurafriteerattujen jättikatkarapujen lisäksi leivän päälle lisätään parsaa, avokadoa, limemajoneesia sekä salaatinveroja. Tämä leipä maistuu varmasti vieraille! 4 kpl saaristolaisleipäviipale 2 kpl syntikypsiä avokadoja 8 kpl vihreä parsa 1 rasia salaatinversoja koristeluun 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl oliiviöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria 1 tl Dijon-sinappia 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä 2 kpl kananmunan keltuaisia 2 dl jäävettä 1 ¾ dl vehnäjauhoja ¼ dl perunajauhoja ½ l öljyä Majoneesia valmistettaessa on tärkeää...

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »