Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka & viini – Aromipaja
Lohitartar ja lime-mascarpone
15 Marraskuu 2019
Herkullinen Pernod-valkosipulietanapannu16 arviota - 4. 7 Pimeiden syys- ja talvi-iltojen herkku syntyy vähällä vaivalla. Pernod anisviina, valkosipuli, persilja ja cheddar maustavat tirisevän etanapannun. 24 kpl säilyke-etanoita 200 g voita ½ dl Pernod-viinaa (anisviina) 4-5 kynttä valkosipulia 1 dl silputtuna tuoretta persiljaa 50 g Jukolan Aito Cheddar Vintage leipää Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen voi, Pernod, murskatut valkosipulinkynnet ja persilja tasaiseksi massaksi. Asettele etanapannuihin etanat ja täytä kolot maustevoilla piri pintaan.
Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien