Parhaat Ruokablogit

Ruoka & viini – Aromipaja

Herkullinen Pernod-valkosipulietanapannu

15 Marraskuu 2019

Herkullinen Pernod-valkosipulietanapannu16 arviota - 4. 7 Pimeiden syys- ja talvi-iltojen herkku syntyy vähällä vaivalla. Pernod anisviina, valkosipuli, persilja ja cheddar maustavat tirisevän etanapannun. 24 kpl säilyke-etanoita 200 g voita ½ dl Pernod-viinaa (anisviina) 4-5 kynttä valkosipulia 1 dl silputtuna tuoretta persiljaa 50 g Jukolan Aito Cheddar Vintage leipää Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen voi, Pernod, murskatut valkosipulinkynnet ja persilja tasaiseksi massaksi. Asettele etanapannuihin etanat ja täytä kolot maustevoilla piri pintaan.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini tapas Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »