Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Huhtikuu 2023
4. 8/5(33 votes ) Ankanrinnan valmistaminen on yllättävän helppoa ja palkitsevaa. Kuohkea ja täyteläinen appelsiinilla maustettu hollandaisekastike kruunaa ateriakokonaisuuden. 2 kpl ankan rintafileitä 200 g vihreitä tuoreita papuja 4 kpl kananmunan keltuaisia 4 dl rypsiöljyä 4 kpl rosmariinin oksia 1 kpl valkosipulin kynsi, keskeltä halkaistuna 1 kpl appelsiini ½ dl Cointreau-likööriä 3 rkl vadelmaviinietikkaa 1 kpl salottisipuli ½ tl valkopippuria 4 kpl kananmunan keltuaisia 100 g voita kirkastettuna 100 g voita, kuutioituna Hyvälaatuista suolaa Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Laita sipulikuutiot, likööri, puolikkaan appelsiinin raastettu kuori ja mehu, pippuri sekä viinietikka paksupohjaiseen kasariin ja keitä seosta kasaan...
Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien