Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Tofu kulhot marinoidulla punakaalilla

24 Maaliskuu 2020

Umaminen ja tahmainen sticky tofu yhdistettynä raikkaaseen marinoituun punakaaliin tuo veden kielelle pelkästä ajatuksestakin. Erilaiset japanilaisittain maustetut tofuruuat ovat hyvin lähellä sydäntäni. En vain voi saada tarpeekseni soijakastikkeen ja riisiviinietikan yhdistelmästä. Kun makupariin yhdistää vielä jotain makeutusta ja seesamiöljyä hipoo makumaailma täydellisyyttä. Umaminen tofu maustetaankin juuri näillä herkuilla.

aasialainen Maidoton Munaton Pääruoka tofu Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »