Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Suppilovahvero-focaccia suomalaisittain

21 Lokakuu 2018

Suppilovahverot ja paahdettu sipuli sopivat täydellisesti focaccian täytteeksi. Taikinaan saa hieman Suomitunnelmaa, kun käyttää hieman ruisjauhoja. Harva asia voittaa kotitekoista vasta uunista nostettua tuoretta leipää. Jostain syystä leipää tulee vain tehtyä todella harvoin, vaikka joka leipomisen jälkeen muka lupaa leipoa useammin! Ehkä tässä olisi loppuvuoden lupaukseni: tehdä enemmän leipää itse.

aamupala Brunssi Leivät lisäke Maidoton Munaton Sieniruoka välipala

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »