Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Sitruuna-sahramipasta kaurapalalla

25 Helmikuu 2019

Sitruuna ja sahrami tuovat kermaiseen pastakastikkeeseen kirpeyttä ja täyteläisyyttä. Pastan kaveriksi sopii loistavasti Yosan kaurapala paahdettuna! Sitrussesonki on parhaimmillaan näin alkuvuodesta, jolloin ne maistuvatkin ihan erilaiselta kuin sesongin ulkopuolella. Sitruunoita ja greippeja voisi sanoa melkein makeiksi! Veriappelsiinit ovatkin olleet kovassa käytössä keittiössäni esimerkiksi laskiaispullien täytteenä ja salaatissa.

Gluteeniton Helppoja arkiruokia Maidoton Munaton Pääruoka pasta Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »