Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Rapea seitan

16 Huhtikuu 2019

Rapeaksi paistettu seitan sopii monen ruuan oheen tai sellaisenaan syötäväksi. Tämä seitan on siis sisältä vielä hieman pehmeä ja ulkoa ihanan rapea. Söin pari viikkoa sitten yhdet Suomen parhaimmat seitanit Hietalahden kauppahallin Petiscariassa. Siellä pehmeä seitan ohi siivutettu ohuiksi siivuiksi ja ulkopinta oli rouskuvan rapea. Seitan ei ollut mitenkään vahvasti maustettu, niinkuin usein tapaa olla, vaan maku oli mieto ja maku tuli ruokaan muista elementeistä.

Brunssi Maidoton Mättö Munaton Pääruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »