Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Kaurainen vanilja-raparperipiirakka

12 Kesäkuu 2018

Kirpeä raparperi kaipaa makupariksi jotain makeaa, joten täyteläinen vaniljakastike sopii siihen hommaan täydellisesti! Miedon kaurainen piirakkapohja korostaa hyvin herkullisia täytteitä. Raparperiherkut meinasivat melkein mennä minulta tänä vuonna sivusuun, kun unohdin raparperinvarret vanhempieni kotiin. Onneksi raparperit olivat meillä tänä vuonna hieman myöhässä, joten ehdin vielä keräilemään nuoret ja maukkaimmat varret piirakkaani. Mielestäni hieman varttuneemman raparperinvarret toimivat puolestaan paremmin muussa ruuanlaitossa kuten kiisseleissä tai puuroissa.

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »