Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Karamellisoitua luumua ja sipulia salaatissa

17 Syyskuu 2019

Luumujen maku muuttuu kun niitä kypsentää. Makeus vaihtuu kipeäksi ja niistä saakin herkullisen lisäkkeen salaattiin paistetun sipulin kanssa. Luumu on syksyinen juttu, varsinkin jos sattuu vielä omistamaan luumupuun. Meillä on töissä tämän tästä joku tuonut omia luumujaan tarjolle ja on ollut hauska huomata miten erilaisia makuja kotimaisista luumuista löytyy. Sain myös ison satsin luumuja meille ystävän puustakin ja niitä onkin sitten tullut syötyä niin sellaisenaan kuin erilaisissa ruuissakin.

Brunssi Gluteeniton helppo Helppoja arkiruokia Maidoton Munaton salaatti Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »