Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Hoisin tofua kiinalaisittain

20 Marraskuu 2018

Makea hoi sin kastike sopii loistavasti kiinalaishenkisen kastikkeen pohjaksi. Tämä kastike on eräänlainen vegeversio perinteisestä kenraali Tson kanasta, mutta kukin päättäkööt autenttisuudesta itse! Aasialaiset ruuat tuovat arkeen tai viikonloppuun kivoja erilaisia makuja ja vaihtelua. Välillä meillä toisaalta naureskellaankin sille, miten paljon vähemmän tavallista suomalaista ruokaa tulee tehtyä verrattuna aasialaiseen. Tämän tästä on ramenit keittymässä tai soija- ja misopohjaiset kastikkeet hautumassa.

aasialainen Gluteeniton Maidoton Munaton Pääruoka tofu Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »