Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Juhlava uunikurpitsa

1 Joulukuu 2018

Marinoitu ja hitaasti uunissa paahdettu kurpitsa kruunaa juhlallisemmankin ruokahetken. Rapeutta ja tekstuuria kurpitsa"paistiin" saa cashewpähkinöistä ja ravintohiivahiutaleista tehdystä parmesanista. Joulun lähestyessä kasvisruokapiireissä kuhisee. Millainen vegekinkku tänä vuonna? Nykyään onkin paljon vaihtoehtoja, joista valita kuten kaupan valmis seitankinkku, seitan kuiva-aineksia, kokonaan itse värkätty versio tai sitten jotain ihan muuta tofusta kukkakaaliin.

Gluteeniton Juhlatarjottava Maidoton Munaton Pääruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »