Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Kahteen kertaan marinoitu paahtopaisti juhlaan

4 Tammikuu 2023

Marinoitu paahtopaisti kylvetetään mausteissa kahteen kertaan. Ennen kypsennystä ja kypsennyksen jälkeen. Tästä syystä siitä tulee erityisen maukas ja mainio tarjottava juhlaan, noutopöytään tai illanistujaisiin. Tämä juhlapöytien liharuoka onnistuu niin mureasta paahtopaistista kuin naudan ulkofileestäkin. Ensimmäinen marinadi tuo paahtopaistiin tai -fileeseen ihanan pinnan ja toinen marinadi imeytyy ohuiksi leikattuihin viipaleihin.

Brunssi Joulu juhlat Liharuoat naudanliha pikkujoulu naudanfilee

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »