Parhaat Ruokablogit

Ranteita myöjen taikinasa

Mustikkainen tyrni-myslileipä

25 Tammikuu 2018

Kun leipä on loppu eikä jaksa lähteä kauppaan, niin se on tehtävä itse ja tässä onkin ohje, joka tulee käden käänteessä ja kohotusaikakin leivällä on vain 30 minuuttia ja uuniin. Käytin tyrnirouhetta, joka on valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnistä ja mustikkamysliä, missä herkullisia kuivattuja mustikoita joka sopi loistavasti leipään. 1. sekoita veteen kuivahiiva, mustikkamysli, tyrnirouhe, hunaja ja suola 2. sekoita hyvin 3.

aamiainen iltapala tai välipala Leivät suolaista

Lue koko juttu täältä »

Ranteita myöjen taikinasa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »