Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Keväinen Helsinki lautasella Haagassa

28 Toukokuu 2018

Välillä duuni on kyllä kivaa. Olen jo vuosia opettanut Haaga-Heliassa viinin ja ruuan yhdistäminen -nimistä kurssia (kurssin olut-osuuden), johon kuuluu aina viimeisellä kerralla tehtävä noin kymmenen ruokalajin illallinen juomineen. Opiskelijat sen valmistavat ja tarjoilevat meille sekä tekevät juomasuositukset ruuille. Tänä vuonna teemana oli keväinen Helsinki. Annokset oli nimetty kaupunginosien mukaan ja mietitty niin että teemme ikään kuin kierroksen Helsingissä.

duuni juomat olutjaruoka ravintolat ruoka

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »