Parhaat Ruokablogit

Pullahiiren leivontanurkka

Kevään herkullinen parsapiirakka (gluteeniton, maidoton)

24 Toukokuu 2019

Tämä parsapiirakka on tehty kaupallisessa yhteistyössä maidottomien sekä täysin kotimaisten Kaslink Aito-tuoteiden kanssa. Ruokaisassa parsapiirakassa maistuu basilika, valkosipuli sekä tuoreet vihannekset. Se on valmistettu gluteenittomista ja maidottomista raaka-aineista. Parsapiirakassa voi hyödyntää kevään ja kesän tuoretta satoa. Minä käytin täytteenä tankoparsaa, kesäkurpitsaa, sipulia ja tomaattia - omalta pihalta kerättyä basilikaa unohtamatta.

Erityisruokavaliot Foodlover Gluteenittomat leivonnaiset leivonta ruoka Suolaiset leivonnaiset suolaiset piirakat

Lue koko juttu täältä »

Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »