Parhaat Ruokablogit

Prinsessojen kotitalous

Parsaa, hunajaa ja tryffelijuustoa

25 Huhtikuu 2018

Parsan ystävänä olen taipuvainen erilaisiin kokeiluihin. Tämä herkullinen resepti syntyi kuin sattumalta ja se on ihastuttanut sekä kotona että töissä. Uunissa paahdetut, hunajalla ja tryffelijuustolla peitetyt parsat ovat vastustamattoman hyviä. Parsaa, hunajaa ja tryffelijuustoa 1 nippu vihreää parsaa 2 rkl hunajaa 1/2 pakettia Castello White with Truffle -valkohomejuustoa Katko parsojen tyviosasta kuiva pää pois ja asettele parsat uunivuokaan. Sivele pinnalle hunajaa.

Alkuruoat Brunssi Buffetpöytään kasvisruoka Parsaruoat

Lue koko juttu täältä »

Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »