Parhaat Ruokablogit

Prinsessojen kotitalous

Belgialaiset sinisimpukat kermassa - moules marinières à la crème

20 Tammikuu 2020

Belgiassa rakastetaan viinissä keitettyjä, sipulilla ja valkosipulilla maustettuja simpukoita. Ne ovat maan kansallisruokaa. Simpukat tarjoillaan isoista kulhoista, lisäkkeenä korillinen rapeita ranskalaisia perunoita. Simpukat jäivät taannoisen Brysslin matkan jälkeen kutkuttamaan makuhermoja ja tänään päätin valmistaa niitä myös kotona. Monissa ravintoloissa simpukat maustetaan myös sellerillä, timjamilla ja laakerinlehdellä.

äyriäiset makumatkalla

Lue koko juttu täältä »

Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »