Parhaat Ruokablogit

Polkkapossu

Sillikaviaari (ja varhaisperunat)

26 Heinäkuu 2022

Miksiköhän tätä kutsutaan kaviaariksi? Varmaan sama jekku kuin munakoisokaviaarissakin eli källi, jota tyhmä possu ei ymmärrä. Ruotsissa tämä tunnetaan myös nimellä gubbröra, vaikkakin ihan oikeaoppisesti siihen pitäisi tulla anjovista. Erittäin maukkaalta tämä maistuu varhaisperunoiden tai saaristolaisleivän kanssa, mutta lava on vapaa. Sillikaviaari 1 keitetty kananmuna pilkottuna 1 pieni keltasipuli pilkottuna 0,5 rkl kapriksia 1 rkl tilliä hakattuna 1 matjessillifilee pilkottuna 1 tl sitruunamehua hiukan sitruunankuorta raastettuna 4 rkl ranskankermaa 1 rkl majoneesia muutama rouhaisu mustapippuria Sekoita kaikki ainekset.

Lue koko juttu täältä »

Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »