Parhaat Ruokablogit

Polkkapossu

Possunposkistroganoff

14 Tammikuu 2018

Jopa Turussa päästiin vihdoin pakkaselle. Höyryävät keitot ja tuhdit padat ovat juuri nyt parasta lämmikettä (punaviiniä unohtamatta). Stroganoff on erittäin pitkäaikainen lempparini ja sitä pitää saada säännöllisin väliajoin. Perinteiseen strogaan laitetaan naudan osia, jotka vaativat pitkää kypsytystä ja murentuvat pitkällä keittämisellä lähes suussa sulaviksi. Mietin, miten strogaan saataisiin hieman lisää edustavuutta ja sitä voitaisiin tarjota vaikka juhla-aterialla.

Liharuoat maailmalta padat ja laatikot

Lue koko juttu täältä »

Polkkapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »