Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl

Mummonparsat

11 Huhtikuu 2019

Nämä parsat valmistetaan samaan tapaan kuin mummonkurkut ja ovat mitä parhain lisuke. Kokeile vaikkapa pääsiäispöytään! Mummonkurkut on kesäruokaa parhaimmillaan, mutta nyt parsakauden aikaan kannattaa kokeilla myös tätä reseptiä. Etikka, suola, sokeri ja tilli marinoivat rapeat parsasuikaleet maukkaaksi lisäkkeeksi, jota voi käyttää mummonkurkkujen tapaan. Nämä toimivat varmasti pääsiäispöydässä vaikka lampaan lisukkeena.

Kesä lisäke mummonkurkut mummonparsat parsa salaatti Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »