Parhaat Ruokablogit

Perinneruokaa prkl

Karitsan paahtopaisti ja uunikasvikset

16 Huhtikuu 2019

Karitsa on pääsiäisen ykkösruokaa! Tällä reseptillä valmistat koko juhla-aterian samalla pellillä. Hyvin valmistettu lammas on mielestäni parasta pääsiäiseen ja varsinkin karitsa. Tällä reseptillä valmistus onnistuu nopeasti, sillä en marinoinut karitsan paahtopaisteja etukäteen ja jätin myös valkosipulin kokonaan pois. Karitsan maku on myös paljon lammasta miedompaa, jolloin sitä ei kannata peittää.

Karitsa Lammas Liha paahtopaisti pääsiäinen Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Perinneruokaa prkl on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »