Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Parmesan-kermaperunat

25 Lokakuu 2023

Nämä maukkaan herkulliset parmesan-kermaperunat ovat saaneet suuren suosion ruokapöydässämme ja reseptiä on paljon kyselty Walesin tuttaviamme myöden. Parmesan-kermaperunat esivalmistetaan ensin kattilassa, jossa ne saavat hautua mm. valkosipulilla ja laakerinlehdillä maustetussa juusto-kermakastikkeessa noin 15 minuuttia. Näin perunat imevät itseensä kauttaaltaan enemmän mehukkuuta. Sen jälkeen koko komeus siirretään voilla voideltuun uunivuokaan ja kypsennystä jatketaan noin 20 minuuttia viipaleiden paksuudesta riippuen.

kasvisruoka Lisukkeet peruna

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »