Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Manteli-valkosuklaajuustokakku (maidoton)

23 Toukokuu 2018

Kaupallinen yhteistyö Blue Diamond Kesäjuhliin sopii aivan ihanasti viileän raikkaat jälkiruoat ja erityisesti marjaisat juustokakut, jotka toivottavat maullaan kesän tervetulleeksi. Maidoton juustokakku on juhlien oiva tarjoiluvalinta, koska se maistuu herkulliselta ja sopii melkeinpä kaikille. Kermaisen täyteläinen ja hentoisen mantelinen Blue Diamond Almond Breeze Barista Blend sopii hyvin niin leivontaan kuin lämpimiin ja kylmiin juotaviin. Itse valmistin sitä käyttäen helpon uunittoman manteli-valkosuklaajuustokakun, jonka viimeistelin värikkäillä marjoilla sekä pihamme kirsikkapuun kukkivilla kukilla. Mantelimaito ja valkosuklaa antavat juustokakulle pehmeän kuin kinuskimaisen makuvivahteen.

Herkuttele Jälkiruoka juhlat leivonta Yhteistyöt

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »