Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Loimulohimunakkaat, tikkusilakat ja wasabidippi

31 Lokakuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Hätälä Loimulohimunakkaat, tikkusilakat ja wasabidippi sopivat erinomaisesti alkavan juhlakauden tarjottaviin. Nämä kalaisat suupalat maistuvat niin brunssilla kuin illanistujaisten naposteluherkkuna. Pienet annosmunakkaat ovat hurmanneet jo monet ystäväni, lukijat ja tietenkin oman perheeni. Tällä kertaa munakkaat saavat täytteeksi loimulohta, joka antaa munakkaan koostumukselle upean mehukkuuden, hyvää makua ja ripauksen juhlavuutta. Mehukkaiden annosmunakkaiden vastapainoksi tehdään tarjolle myös jotain rapeaa.

Aamiainen ja brunssi Aamiaiset ja brunssit kalaruoka Viikonloppu Yhteistyöt

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »