Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Kinkun paistaminen ja kuorrutus

9 Joulukuu 2020

Joulu kolkuttelee ovella ja monen mielessä on jo kinkun paistaminen ja sen kuorrutus. Kinkun voi paistaa monella tapaa. Perinteisin tapa on sulattaa kinkku hitaasti jääkaapissa ja nostaa kinkku huoneenlämpöön tunteja ennen paistamista. Voit paistaa kinkun uunissa 100 ºC asteen lämmössä ja hyvä nyrkkisääntö paistoon on noin 1,5-2 h/per kilo. Kun sisälämpötila 0n vähintään 74ºC astetta.

Joulu Joulun parhaat liharuoka Suosikkini

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »