Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Kanakebakot ja ananasdippi

9 Heinäkuu 2020

Kun 80-luvulla lapsuudessani maistoin eksoottista valmisruokaa, tikun päässä olevaa “kepakkoa”, ihastuin heti. Mehevät kanakebakot ja ananasdippi on kuin aikamatka menneeseen, tosin maku on kymmeniä vuosia parempi ja täynnä aitoja makuja. Nämä kanakebakot maistuvat taatusti koko perheelle, koska lapset rakastavat hauskan näköistä ja hyvän makuista tikkuruokaa ja me aikuiset leppoisasti sujuvaa ruokailua. Kanakebakot voi valmistaa pannulla, grillissä tai uunissa. Itse valitsin sadepäivänä paistinpannulla valmistettavan version, jolloin kebakot saavat pintaan kauniin kullanruskean sävyn.

grillaus grilliruoka kanaruoka kesäruoka liharuoka Nopeat ja helpot Pikkusuolaiset Suosikkini Viikonloppu

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »