Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Juhlava joulukuha

3 Joulukuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Hätälä Juhlava joulukuha on herkullinen kalapöydän tarjottava, joka saa mehukkuutensa mm. mausteisesta liemestä ja kahden fileen “tupla”kypsennystavasta. Juhlava joulukuha maustetaan lorauksella valkoviiniä ja joulun ajan mausteilla, kuten kanelilla, neilikalla ja tähtianiksella. Kuha kypsennetään nopeasti uunissa, mutta sitä ennen kaksi filettä valellaan liemellä, täytetään yrteillä ja nostetaan toisiinsa kiinni päällekkäin. Fileet solmitaan paistinarulla , ripotellaan mantelilastuja ja asetellaan muutama sitruunaviipale narun väliin.

Joulu Joulun parhaat kalaruoka Yhteistyöt

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »