Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Itsenäisyyspäivän menu

3 Joulukuu 2019

Itsenäisyyspäivän menu Suomen itsenäisyyspäivään kuuluu monia eri perinteitä. Itse suosin itsenäisyyspäivänä kotimaisia laadukkaita tuotteita ja raaka-aineita. Itsenäisyyspäivän juhlinta aloitetaan itse tehdyllä mustikkaglögillä, joka on tehty aidoista marjoista. Alkupalaksi herkullisen värikkäitä siikaleipiä ja saaristolaisleipää. Pääruokana tarjoillaan paahtopaistia, pippurikastiketta ja maukkaita valkosipuliperunoita.

itsenäisyyspäivä juhlat Teemajuhlat

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »