Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Vöner-perunavuoka

26 Lokakuu 2021

300 g kuorittua perunaa 1 sipuli öljyä kuullotukseen 150 g vönerlastuja tai rouhetta (original) 1 valkosipulinkynsi 2 ½ dl paahdettu sipuli ruokakermaa (vegaanista) mausteeksi suolaa ja valkopippuria Leikkaa kuoritut perunat ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Paista perunat ja sipulit kevyesti öljytyllä, kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja jauhetulla valkopippurilla. Lado peruna-sipuliseos vönerlastujen kera limittäin vuokaan. Lisää vegaaninen ruokakerma.

vegaani

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »