Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Vegaaninen versio lihiksestä on "vihis" niin tämä on kai sitten "vihapasteija". Mutta hyvä onkin. Mausteista inkivääri,valkosipuli ja bataatti takaavat sen.

15 Maaliskuu 2021

Nämä pasteijat pysyvät koostumuksensa ansiosta mehevinä useamman päivän. Makeahko bataatti ja inkivääri yhdistettynä chiliin ja valkosipuliin luo loistavan kvartetin. Tästä reseptistä saadaan 16 pientä pasteijaa. Vegaaninen inkivääri-bataattipasteija Tarvikkeet: 1 pkt lehtitaikinalevyjä ( 500 g) Täytteeseen: öljyä ja margariinia kuullotukseen 200 g bataattiraastetta 1 sipuli kuutioina ½ punainen paprika kuutioina 1 valkosipulinkynsi 20 g tuoretta inkivääriä 1 dl vaaleaa soijarouhetta 1 tuore habanero 1 dl tomaattiketsuppia 1 dl vegaanista juustoa mausta suolalla ja valkopippurilla 1. Keitä 1 dl vaaleaa soijarouhetta ja valuta hyvin.

LIHATON LOKAKUU vegaani

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »