Parhaat Ruokablogit

Pastanjauhantaa

Vielä yksi venejuttu

1 Helmikuu 2023

Merkkaan vielä tänne blogin puolelle muistiin venejugurtin teko-ohjeen, jonka poimin mukaan ARC-kilpailua edeltäneestä provisioning-seminaarista. Tarkoitus oli testata tätä ohjetta itsekin, mutta lopulta en sitten arvannut ryhtyä tarjoilemaan ihmisille veneolosuhteissa valmistettua maitotuotetta, jonka tekemistä en ollut koskaan aiemmin kokeillut. Jollakin tulevalla purjehdusreissulla tämä pitää ottaa kuitenkin ohjelmaan. Venejugurttiin tulee aineksia seuraavassa suhteessa: 1/5 maitojauhetta 3/5 lämmintä vettä 1/5 luonnonjugurttia Sekoita ainekset kannellisessa muoviastiassa. Laita tekeytymään lämpimään paikkaan.

Lue koko juttu täältä »

Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »