Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Kesäkuu 2019
Kesäkausi on alkanut kotikeittiössämme täydellä tohinalla, ja ruokaa on tullut kokattua viime aikoina paljon enemmän pihalla hiiligrillissä kuin sisällä hellan ääressä. Yksi suosikkiruokaohjeista on ollut tämä lisukeparsakaali, johon saa mukavaa vaihtelua lisäämällä joukkoon vaikkapa paprikaa. Vähän aikaa sitten teimme Weberin ohjeella savustettua lohta, joka olikin sen verran mainiota, että pitää saada ohje talteen tänne Pastanjauhantaan. Lohi olisi pitänyt alkuperäisen ohjeen mukaan kypsentää seetripuisen grillilankun päällä, mutta koska meillä ei ollut sellaista (emmekä mielellämme tätä nykyä osta mitään, mitä emme ihan välttämättä tarvitse), päädyimme savustamaan lohen grilliin ripoteltavien savustuslastujen avulla. Savustus...
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien