Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Joulukuu 2021
Näin muutama viikko sitten Helsingissä yllätyksekseni Sveitsissä asuvaa tuttavapariskuntaamme, kun olin Rosebud Sivullisessa haastateltavana ruokakirjani takia. Vielä suuremmaksi yllätykseksi sain heiltä mukaani Sveitsistä tuotua Alpage-juustoa, joka osoittautui oikein makoisaksi tuttavuudeksi. En tiennyt Alpagesta entuudestaan juuri mitään, mutta nyt tiedän sen verran, että sitä valmistetaan tietyillä vuoristolaitumilla laiduntavan karjan maidosta. Yleensä juustoon käytetty maito ilmeisesti lypsetään kesäaikaan, jolloin lehmät saavat vuoristossa syödäkseen tuoretta ruohoa ja muita kasveja. Maku olikin kyllä erilainen kuin millään muulla juustolla aiemmin.
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien