Parhaat Ruokablogit

Pastanjauhantaa

Porolihapullat, puolukkakastike ja perunamuusi

21 Maaliskuu 2021

Olemme viimeisen vuoden aikana päässeet ruokailemaan kavereiden kanssa samaan pöytään vain harvakseltaan, mutta ruokaan liittyvä yhteisöllisyys on ollut läsnä myös näin sosiaalisen eristäytymisen aikakaudella. Nytkin teimme ruokaa, johon käytetty porojauheliha oli saatu tuttavilta, ja lisäksi porolihapullien ja puolukkakastikkeen ohje toteutettiin (hiukan sovellettuna) Suolaa ja hunajaa -blogin Jonnan reseptiarkistosta. Poropyöryköiden kaveriksi sopii tietenkin perunamuusi. Sitä tehdessäni ajattelen aina äitiäni, joka tekee minun mielestäni tietenkin maailmankaikkeuden parasta perunamuusia. Ihmiseltä toiselle kulkevat reseptit ja niihin liittyvät muistot onnistuvat siis osaltaan luomaan yhteisöllisyyttä.

Lue koko juttu täältä »

Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »