Parhaat Ruokablogit

Pastanjauhantaa

Perjantai-illan ruokaa

1 Lokakuu 2021

Olen vuosien varrella huomannut, että tietyt ruokalajit vakiintuvat helposti tiettyihin päiviin. Torstai ei tosin ole tainnut koskaan olla kotikeittiössämme hernekeittopäivä, mutta opiskeluaikojen tienoilla tiistai-ilta oli usein pyhitetty pastalle (pitkään hauduteltu tomaattikastike katkaisi mukavasti arkea). Valkosipuliset katkarapuruoat sopivat puolestaan perjantai-illan juhlistamiseen. Tähän ruokaan otin eräänä perjantaina ohjeen mahtavasta Saariston Martta -blogista: Gambas al ajillo 400 g kypsiä jättikatkaravunpyrstöjä (pakaste) oliiviöljyä yksi kokonainen valkosipuli puolikkaan sitruunan mehu 1 tl savupaprikajauhetta hieman chilihiutaleita tai tuoretta chiliä ropsaus suolaa persiljaa maalaisleipää Kaada valurautapannulle reilusti...

Lue koko juttu täältä »

Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »